Datum

19 november 2017 14:00

Accommodatie

Onbekend

Je heb van die zondagen dat de zon schijnt en dat je ook goed voetbalt maar de bal niet in het netje krijgt en na 90 minuten krijg je de complimenten over het vertoonde spel maar gaan de punten mee met de bezoekers , dit was zo zondag.

HOV/DJSCR begon sterk aan de wedstrijd waar aanvoerder Rachid El Khalifi die de laatste weken node werd gemist weer in de basis begon en waar de hoofdtrainer Ronald van de Zalm door ziekte een ander centraal duo moest laten beginnen maar het was of deze spelers al lang daar acteerde want ze speelde een prima wedstrijd en Stolwijk kwam niet in hun sel door dat de aanvallen van HOV/DJSCR  bleven komen en het was Hippoliet van Eeckhout die de keeper van Stolwijk als eerste op de roef stelde maar helaas was zijn schot niet genoeg voor de 1-0 , 10 minuten later was het die zelfde Hippoliet van Eeckhout die aan de linkerkant werd weggestuurd maar waar hij alles goed deed was zijn schot net iets te zacht waardoor de meelopende verdediger van Stolwijk de bal nog net van de lijn kon halen.

Door deze teleurstelling liet HOV/DJSCR zich niet tegen houden om weer de aanval te zoeken en kwamen er schoten van El Khalifie en van Ilyas Amraoui maar helaas ook dit kon de keeper van Stolwijk keren en meteen na dit schot lette de verdediging van HOV/DJSCR niet op en lag de bal in het netje 0-1 dit was ook de eerste keer dat de bezoekers voor het doel kwamen van Khalid Eltabachi die tot dat moment nog niks te doen had gehad.

Nee deze tegenvaller werdt het speelbeeld niet anders de bezoekers trokken zich terug en de gastheren zochten keer op keer de aanval en elke keer dat ze er uit kwamen was het de grensrechter van Stolwijk die zijn vlag omhoog stak en waarvoor dat weet niemand maar hij zag in elke diepe bal een buitenspel situatie en de slecht fluitende scheidsrechter nam elk vlag signaal over omdat hij het tempo zelf niet kon belopen.

Na rust veranderde er niet veel aan de wedstrijd HOV/DJSCR bleef de aanval zoeken enkel net als in de eerste helft ging de vlag van de grensrechter bij elke gevaarlijke diepte pass omhoog en werd een doelpunt van Albertino Rosario daardoor afgekeurd wat in de eerste helft ook al gebeurde bij een doelpunt van Hippoliet van Eeckout. Stolwijk werd naarmate de wedstrijd naar het einde liep steeds gevaarlijke op de counter en zeker omdat er in de laatste 10 minuten een alles of niets offensief van HOV/DJSCR kwam maar helaas het mocht niet baten uit een counter van Stolwijk in de 82e min. besliste zei de wedstrijd 0-2 in het vervolg van de wedstrijd probeerde de gastheren van alles maar soms dacht je tegen 13 man te spelen .

Toen de scheidsrechter floot was de terleurstelling aan HOV/DJSCR kant groot want dit was een zondag dat je goed speelt maar de winst niet binnen haalt.

Volgende week speelt HOV/DJSCR thuis tegen ASW om 14:00 en dat is tevens de eerste wedstrijd voor de 2e periode