HOV/DJSCR benut de kansen en pakt de 3 punten

26 november 2017 14:00

Accommodatie

Onbekend

Deze zondag kwam ASW uit Waddinxveen op bezoek een ploeg die onder HOV/DJSCR stond en dus moesten de mouwen worden opgestroopt omdat ploegen onderin altijd de weg omhoog willen inslaan en ook hun kijken naar de wisselende resultaten van HOV/DJSCR.

Vandaag begon een jeugdspeler Redouan Mouch uit de A1 in de basis  en die liet zich vanaf het begin in het positieve zien, deze speler legde de tegenstander zijn wil op en voetbalde op het middenveld als of hij er altijd al in stond en met een beetje geluk bekroonde hij deze prima wedstrijd met een doelpunt maar helaas ging zijn kans net over de lat, en ook de rest van het elftal liet zich vandaag van de positieve kant zien en dat resulteerde in een prima wedstrijd waar de toeschouwers van hebben genoten en nog belangrijker de 3 punten werden binnengehaald, waar vorige week tegen Stolwijk een onverdiende nederlaag werd genoteerd lukte het vandaag wel.

HOV/DJSCR begon zoals vrijwel elke week voortvarend van start en dat leverde de eerste 20 minuten een aantal kansen op en was het ASW dat niet van eigen helft kon komen door de constante druk die geleverd werd, toch moesten de toeschouwers tot op het half uur wachten voor de verdiende 1-0 op het bord stond het was de Belgische aanval leider Hippoliet van Eeckhout die de bal achter de keeper schoot.

Na rust probeerde ASW wat meer van de eigen helft te komen en dat resulteerde in slordigheden in de verdediging van HOV/DJSCR  toch was er geen gevaar tot dat er een overtreding binnen het strafschopgebied werd gemaakt door Tarik Tahtah en de scheidsrechter niks anders kon doen dan de bal op de stip leggen en in 2 instanties scoorde ASW de gelijkmaker .

De gastheren waren daar niet van onder de indruk want meteen was er weer volop druk naar voren toe en kwamen de bezoekers weer niet van eigen helft af ze parkeerde zo als dat vaker gebeurt in het voetbal de bus voor hun eigen zestien meter, maar toch kon weer Hippoliet van Eeckhout de 2-1 noteren.

Enkel minuten voor tijd scoorde Albertino Rosario de verdiende 3-1 binnen en kon ook de 2e jeugdspeler uit de A1 Abdullah Afkir zijn minuten in het eerste maken hij verving zijn maatje uit de A1 Redouan Mouch.

En ook hij deed het prima in de minuten die hij maakte en probeerde zelfs nog van 20 meter de voor zijn doel staande keeper van ASW de passeren maar helaas zat er net een been van de tegenstander tussen.

In de laatste minuut vond de scheidsrechter het nodig om een 2e gele kaart te geven aan Tarik Tahtah waar zowel HOV/DJSCR alsmede ASW niks van begreep maar soms maken scheidsrechters ook fouten en dit was de enige smet op deze middag.

Volgende week speelt HOV/DJSCR uit bij Esto in Bodegraven die de 1e periode won en deze zondag de punten deelde bij Stolwijk.