Vrienden van HOV/DJSCR - HOVDJSCR

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Vrienden van HOV/DJSCR


"Vrienden van HOV/DJSCR"


Opgericht in 1996 als “Club van 100 DJSCR”.  
In verband met de fusie tussen HOV en DJSCR en invoering van de euro is later de naam gewijzigd in  “Vrienden van HOV/DJSCR”.


De doelstelling van de “Vrienden van HOV/DJSCR” is om de voetbalvereniging, bij speciale projecten of gebrek aan financiën voor noodzakelijke zaken, financieel te ondersteunen. De leden zorgen door middel van een jaarlijkse contributie van 50 Euro dat de “Vrienden van HOV/DJSCR” een geldsom ter beschikking heeft, om indien nodig, de voetbalvereniging bij te staan.


Onder het mom van een gezellig samen zijn, vind er jaarlijks een ledenvergadering plaats. Tijdens deze vergadering wordt onder andere op democratische wijze besloten of de ingebrachte voorstellen,  over zaken waarvan de voetbalvereniging heeft aangegeven hiervoor een financiële bijdrage nodig te hebben, zullen worden gehonoreerd. Deze jaarlijkse vergadering heeft een informele opzet en wordt traditiegetrouw afgesloten met een gezamenlijk hapje (op kosten van “Vrienden van HOV/DJSCR”) en drankje (op eigen/gezamenlijke kosten).

In het verleden zijn de volgende zaken geschonken aan de voetbalvereniging : wasdroger, wasmachine, computer, BBQ-feest t.b.v. 90-jarig bestaan, vaatwasmachine, audio-installatie, een bijdrage t.b.v. de verbouw commissiekamer, overkapping terras voor de kantine en een scorebord. Tevens heeft de “Vrienden van HOV/DJSCR” een reclamebord, zodat jaarlijks ook een financiële bijdrage aan de voetbalvereniging wordt geleverd.


Wilt u ook lid worden of heeft u vragen, neem dan contact op met de voorzitter Piet Broekhuizen, de penningmeester Jasper Bontes of 1 van de overige leden van de “Vrienden van HOV/DJSCR”.


 668.jpg

 
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!