Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

HOV

HOV/DJSCR verlengd contract Aitor Spetter

22 januari 8:45  Aitor Spetter is ook het komend seizoen de hoofdtrainer bij de zondag selectie van HOV/DJSCR. Het bestuur en Aitor Spetter zijn beiden tevreden over de huidige samenwerking en gaan graag met elkaar door. Zoals het zich momenteel laat aanzien zal ook de technische staf rondom de selectie intact blijven hetgeen zeer zeker positief is HOV/DJSCR is nog wel op zoek voor het nieuwe seizoen naar een gemotiveerde verzorger. Voor de verzorgers welke nog op zoek zijn naar een mooie club met veel ambitie wij zien graag een bericht tegemoet op bestuur@hovdjscr.nl

24x gelezen

Stukje historie HOV (tot 1980) update 26 oktober 2018!)

25 oktober 10:00  Mochten er leden zijn welke nog boekwerken hebben liggen en/of stukken over de andere namen van onze fusie vereniging HOV/DJSCR kunnen vertellen, we houden ons zeer aanbevolen. Ook mooie verhalen over HOV/DJSCR zelf zijn natuurlijk van harte welkom. Op deze manier trachten we onze gezamenlijke, rijke historie van toen en welke nog geschreven moeten worden, voor in de eeuwigheid vast te leggen.....meer »

5581x gelezen

Privacy verklaring HOV/DJSCR

25 mei 13:00  HOV/DJSCR neemt privacy serieus. De volgende principes liggen ten grondslag aan de manier waarop wij uw privacy in acht nemen: meer »

647x gelezen

Meer nieuws
Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!