Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

HOV

Schoonmaker / schoonmaakster

25 juni 9:45  Schoonmaker / schoonmaakster gezocht! HOV/DJSCR zoekt een schoonmaker of schoonmaakster voor kantine, keuken en toiletten. De voorkeursdagen zijn maandagochtend en vrijdagochtend andere tijdstippen zijn natuurlijk in overleg mogelijk. De tijdsbesteding is ongeveer 2 x 3 uur per week gedurende het voetbalseizoen van augustus tot half juni. Voor deze werkzaamheden stellen wij een vergoeding beschikbaar. Vragen of interesse kunt u / jij contact opnemen met contactformulier van deze site.

119x gelezen

Schoonmaker/schoonmaakster

25 juni 9:30  Schoonmaker / schoonmaakster gezocht! HOV/DJSCR zoekt een schoonmaker of schoonmaakster voor de kantine, toiletten, en keuken. De voorkeurstijden zijn maandag en vrijdag, andere tijdstippen zijn natuurlijk in overleg mogelijk. De tijdsbesteding is ongeveer 2 x 3 uur per week gedurende het voetbalseizoen van augustus tot half juni. Voor deze werkzaamheden stellen wij een vergoeding beschikbaar. Vragen of interesse kunt u / jij contact opnemen via contactformulier van deze site.

5x gelezen

Schoonmaker/schoonmaakster

25 juni 9:30  Schoonmaker / schoonmaakster gezocht! HOV/DJSCR zoekt schoonmaker of schoonmaakster voor kantine, keuken en toiletten. De voorkeurstijden zijn maandag en vrijdag, andere tijdstippen zijn natuurlijk in overleg mogelijk. De tijdsbesteding is ongeveer 2 x 3 uur per week gedurende het voetbalseizoen van augustus tot half juni. Voor deze werkzaamheden stellen wij een vergoeding beschikbaar. Vragen of interesse kunt u / jij contact opnemen met contactformulier van deze site.

1x gelezen

Aanwinst HOV/DJSCR zondag 1

10 juni 12:15  Na het helaas terugtrekken van zondag 1 afgelopen competitie is het bestuur met de technische staf achter de schermen hard aan het werk geweest (en nog) voor het komend nieuwe seizoen. De eerste nieuwe aanwinst die zich aan heeft gemeld is “Maurice van Linden komt over van FC IJsselmonde is geen onbekende van HOV/DJSCR. Maurice heeft al eerder voor deze mooie vereniging gespeeld en keert dus terug. De komende weken verwachten wij zeker nog meerdere aanmeldingen aan te kondigen. Zoals het zich nu laat aanzien en zeker uniek te noemen voor HOV/DJSCR, zelfs een compleet elftal voor de zondag 1 selectie. De toekomst blijft er zonnig uitzien voor die mooie vereniging aan de Bosdreef.

259x gelezen

Kampioenen

21 mei 12:30  Ja, ja de club is weer een kampioen rijker; HOV/DJSCR JO11-1 Gefeliciteerd

104x gelezen

Gezocht jeugd vrijwilligers

22 april 13:15  Gezocht voor onze jeugd.meer »

196x gelezen

Word lid

20 april 11:15  Aanmelden selectie seizoen 2022-2023meer »

308x gelezen

Project barkrukken

8 april 10:00  De oude barkrukken in de kantine worden binnenkort vervangen voor nieuwe rode en zwarte. Zoals je kunt zien de vereniging blijft in beweging en investeren.

137x gelezen

Project Tap

17 januari 12:45  Project tapkranen aanpassen ook klaar. We zijn nu gereed met "project tent en tap" dat alles weer mag van "Rutte en z'n vrienden. Terug naar het "nieuwe normaal" met z'n allen zonder regels, we zijn ze zat!

347x gelezen

Project Tent

11 januari 18:00  Tent op terras Zo nu kan men zelfs als corona eindelijk over is ook op het terras blijven zitten aan de picknick tafels onder deze tent. Zoals jullie kunnen zien is de club altijd in beweging het volgende project is het aanpassen van de tapkranen bar.

455x gelezen

Official business partner

23 oktober 12:45  Official business partner Met gepaste trots delen we u graag mee dat we met “werelds grootste bierproducent en bierleverancier” Anheuser-Busch InBev, kortweg AB-InBev (Jupiler/Hertog Jan bier) een nieuw meerjarig contract hebben afgesloten daar zeggen wij natuurlijk proost op. We mogen best wel zeggen het was een zeer lang en soms vermoeiend proces voor allebei de kanten maar uiteindelijk zijn zowel bestuur van HOV/DJSCR als AB-Inbev na goed en hard onderhandelen er uitgekomen. Het officiële partnerschap werd na ondertekening van contract beklonken. Wellicht wordt de tap aan de bar iets aangepast naar extra tappunten en/of voor een speciaal biertje. Nogmaals proost op dit “grote sponsornieuws”

468x gelezen

Stukje historie HOV (tot 2000) update 5 augustus 2021!)

5 augustus 10:00  Mochten er leden zijn welke nog boekwerken hebben liggen en/of stukken over de andere namen van onze fusie vereniging HOV/DJSCR kunnen vertellen, we houden ons zeer aanbevolen. Ook mooie verhalen over HOV/DJSCR zelf zijn natuurlijk van harte welkom. Op deze manier trachten we onze gezamenlijke, rijke historie van toen en welke nog geschreven moeten worden, voor in de eeuwigheid vast te leggen.....meer »

8485x gelezen

Privacy verklaring HOV/DJSCR

25 mei 13:00  HOV/DJSCR neemt privacy serieus. De volgende principes liggen ten grondslag aan de manier waarop wij uw privacy in acht nemen: meer »

1575x gelezen

Meer nieuws
Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!