Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

HOV

Stukje historie HOV (tot 2000) update 5 augustus 2021!)

5 augustus 10:00  Mochten er leden zijn welke nog boekwerken hebben liggen en/of stukken over de andere namen van onze fusie vereniging HOV/DJSCR kunnen vertellen, we houden ons zeer aanbevolen. Ook mooie verhalen over HOV/DJSCR zelf zijn natuurlijk van harte welkom. Op deze manier trachten we onze gezamenlijke, rijke historie van toen en welke nog geschreven moeten worden, voor in de eeuwigheid vast te leggen.....meer »

6709x gelezen

Ervaren spits bij zondag selectie

6 juni 11:15  Roy van Zon komt HOV/DJSCR versterken. De ervaren spits komt over van Zwervers Capelle. Daarvoor speelde hij bij HBSS en SVV.

910x gelezen

Versterking nr 3 selectie zondag

3 juni 6:30  Bilal Saïdi, na een jaartje gestopt te zijn sluit deze getalenteerde speler uit de eigen jeugdopleiding van HOV/DJSCR weer aan bij de selectie.

367x gelezen

Versoepelingen

29 mei 7:45  Trainingen en wedstrijden senioren Het mooie aan versoepeling is dat senioren met ingang van 5 juni weer volledig mogen trainen en onderlinge trainingswedstrijdjes mogen spelen bij de eigen vereniging. Dit allemaal zonder beperkingen in groepsgrootte en zonder dat er onderling 1,5 meter afstand gehouden hoeft te worden. Helaas mogen senioren nog geen wedstrijden spelen tegen teams van andere verenigingen. Deze versoepeling biedt ruimte om als vereniging te starten met zomervoetbal. Voor senioren een uitgelezen kans om dit seizoen toch nog een balletje te trappen, of dat nou in de vorm van een training, wedstrijdje of onderling toernooi is. Kantines (en terrassen) zijn gelijkgetrokken met de reguliere horeca en mogen dus open onder dezelfde voorwaarden als die er voor de horeca geformuleerd zijn. Kleedkamers en/of douchegelegenheid mogen open Met de verruimde maatregelen is ook bekend geworden dat de kleedkamers en douches weer mogen worden gebruikt. Uiteraard nog wel met de basismaatregelen in acht nemend, denk bijvoorbeeld aan de anderhalve meter afstand.

262x gelezen

Versterking nr 2 selectie zondag

24 mei 11:30  Junior Isak komt over van A.V. Sparta. Hiervoor heeft hij de gehele jeugd bij HOV/DJSCR doorlopen en is als B speler toen hij A werd naar Leonidas gegaan. Komt komend seizoen onze zondag selectie versterken.

441x gelezen

HOV/DJSCR verlengd contract Aitor Spetter

22 januari 8:45  Aitor Spetter is ook het komend seizoen de hoofdtrainer bij de zondag selectie van HOV/DJSCR. Het bestuur en Aitor Spetter zijn beiden tevreden over de huidige samenwerking en gaan graag met elkaar door. Zoals het zich momenteel laat aanzien zal ook de technische staf rondom de selectie intact blijven hetgeen zeer zeker positief is HOV/DJSCR is nog wel op zoek voor het nieuwe seizoen naar een gemotiveerde verzorger. Voor de verzorgers welke nog op zoek zijn naar een mooie club met veel ambitie wij zien graag een bericht tegemoet op bestuur@hovdjscr.nl

98x gelezen

Privacy verklaring HOV/DJSCR

25 mei 13:00  HOV/DJSCR neemt privacy serieus. De volgende principes liggen ten grondslag aan de manier waarop wij uw privacy in acht nemen: meer »

1010x gelezen

Meer nieuws
Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!