Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

HOV

Veteranen training

Gisteren, 24 januari 13:45  Eindelijk na weken zijn de veteranen weer gaan trainen beide velden waren bezet van 's morgens vroeg tot in de middag. Het was een ouderwetse samenkomst hopelijk horen we de komende dagen dat alles weer kan en mag.

86x gelezen

Project Tap

17 januari 12:45  Project tapkranen aanpassen ook klaar. We zijn nu gereed met "project tent en tap" dat alles weer mag van "Rutte en z'n vrienden. Terug naar het "nieuwe normaal" met z'n allen zonder regels, we zijn ze zat!

84x gelezen

Project Tent

11 januari 18:00  Tent op terras Zo nu kan men zelfs als corona eindelijk over is ook op het terras blijven zitten aan de picknick tafels onder deze tent. Zoals jullie kunnen zien is de club altijd in beweging het volgende project is het aanpassen van de tapkranen bar.

147x gelezen

Official business partner

23 oktober 12:45  Official business partner Met gepaste trots delen we u graag mee dat we met “werelds grootste bierproducent en bierleverancier” Anheuser-Busch InBev, kortweg AB-InBev (Jupiler/Hertog Jan bier) een nieuw meerjarig contract hebben afgesloten daar zeggen wij natuurlijk proost op. We mogen best wel zeggen het was een zeer lang en soms vermoeiend proces voor allebei de kanten maar uiteindelijk zijn zowel bestuur van HOV/DJSCR als AB-Inbev na goed en hard onderhandelen er uitgekomen. Het officiële partnerschap werd na ondertekening van contract beklonken. Wellicht wordt de tap aan de bar iets aangepast naar extra tappunten en/of voor een speciaal biertje. Nogmaals proost op dit “grote sponsornieuws”

199x gelezen

Stukje historie HOV (tot 2000) update 5 augustus 2021!)

5 augustus 10:00  Mochten er leden zijn welke nog boekwerken hebben liggen en/of stukken over de andere namen van onze fusie vereniging HOV/DJSCR kunnen vertellen, we houden ons zeer aanbevolen. Ook mooie verhalen over HOV/DJSCR zelf zijn natuurlijk van harte welkom. Op deze manier trachten we onze gezamenlijke, rijke historie van toen en welke nog geschreven moeten worden, voor in de eeuwigheid vast te leggen.....meer »

7414x gelezen

Ervaren spits bij zondag selectie

6 juni 11:15  Roy van Zon komt HOV/DJSCR versterken. De ervaren spits komt over van Zwervers Capelle. Daarvoor speelde hij bij HBSS en SVV.

1098x gelezen

Versterking nr 3 selectie zondag

3 juni 6:30  Bilal Saïdi, na een jaartje gestopt te zijn sluit deze getalenteerde speler uit de eigen jeugdopleiding van HOV/DJSCR weer aan bij de selectie.

432x gelezen

Versterking nr 2 selectie zondag

24 mei 11:30  Junior Isak komt over van A.V. Sparta. Hiervoor heeft hij de gehele jeugd bij HOV/DJSCR doorlopen en is als B speler toen hij A werd naar Leonidas gegaan. Komt komend seizoen onze zondag selectie versterken.

634x gelezen

Privacy verklaring HOV/DJSCR

25 mei 13:00  HOV/DJSCR neemt privacy serieus. De volgende principes liggen ten grondslag aan de manier waarop wij uw privacy in acht nemen: meer »

1234x gelezen

Meer nieuws
Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!