Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

HOV

Vrienden van HOV/DJSCR

26 november 11:45  Word lid of vriend van de “Vrienden van HOV/DJSCR” Op deze manier steun je de club meer »

73x gelezen

REMCO HUVERMAN MEMORIAL TOERNOOI!

12 november 10:00  HET 1E REMCO HUVERMAN MEMORIAL TOERNOOI! Wanneer: zaterdag 17 december 2022 Voor wie: alle seniorenteams van zowel zaterdag als zondag Hoe laat: vanaf 13 uur tot...de late uurtjes? meer »

203x gelezen

Sponsor nieuws

14 oktober 8:00  De club is verheugd te melden dat ze er een sponsor bij hebben. JobTex/JobsFlex verbindt zich de komende 3 jaar aan de club wellicht nog voor meer jaren.meer »

116x gelezen

Tenue bestellen

9 september 10:00  Een voetbaltenue kan je bestellen bij Footballshop.nl Wij als club houden geen tenue op voorraad. https://www.footballshop.nl/productcategorie/clubshops/hovdjscr/ De clubshop is exclusief voor leden van HOV/DJSCR. Leden krijgen 10% korting gebruik hiervoor kortingscode: hovdjscrmeer »

156x gelezen

Contributie

27 augustus 18:00  De meeste leden onder ons hebben contributiebrief Nikki ontvangen deze was gedateerd 15 augustus intussen hebben leden contributie betaald volledig of indelen maar er zijn ook leden die tot op heden nog niets hebben betaald. Wij verzoeken vriendelijk aan deze leden of ouders/verzorgers (zowel senioren als bij de jeugd) om te reageren naar Nikki om te betalen zoals voorgesteld per brief of indelen per maand te betalen.

248x gelezen

Indeling zondag 1

8 juli 10:30  HOV/DJSCR speelt de uitwedstrijden vooral in 3D West 1. Dat betekent dat HOV/DJSCR richting Amsterdam zal moeten gaan spelen.  3D West 1: AFC Quick 1890, APWC, Abcoude, Amsvoorde, Aalsmeer, HOV/DJSCR, HWD, Ouderkerk, PVC, Roda’46, SVH, Taurus, Voorschoten’97.

404x gelezen

Schoonmaker / schoonmaakster

25 juni 9:45  Schoonmaker / schoonmaakster gezocht! HOV/DJSCR zoekt een schoonmaker of schoonmaakster voor kantine, keuken en toiletten. De voorkeursdagen zijn maandagochtend en vrijdagochtend andere tijdstippen zijn natuurlijk in overleg mogelijk. De tijdsbesteding is ongeveer 2 x 3 uur per week gedurende het voetbalseizoen van augustus tot half juni. Voor deze werkzaamheden stellen wij een vergoeding beschikbaar. Vragen of interesse kunt u / jij contact opnemen met contactformulier van deze site.

236x gelezen

Schoonmaker/schoonmaakster

25 juni 9:30  Schoonmaker / schoonmaakster gezocht! HOV/DJSCR zoekt een schoonmaker of schoonmaakster voor de kantine, toiletten, en keuken. De voorkeurstijden zijn maandag en vrijdag, andere tijdstippen zijn natuurlijk in overleg mogelijk. De tijdsbesteding is ongeveer 2 x 3 uur per week gedurende het voetbalseizoen van augustus tot half juni. Voor deze werkzaamheden stellen wij een vergoeding beschikbaar. Vragen of interesse kunt u / jij contact opnemen via contactformulier van deze site.

20x gelezen

Schoonmaker/schoonmaakster

25 juni 9:30  Schoonmaker / schoonmaakster gezocht! HOV/DJSCR zoekt schoonmaker of schoonmaakster voor kantine, keuken en toiletten. De voorkeurstijden zijn maandag en vrijdag, andere tijdstippen zijn natuurlijk in overleg mogelijk. De tijdsbesteding is ongeveer 2 x 3 uur per week gedurende het voetbalseizoen van augustus tot half juni. Voor deze werkzaamheden stellen wij een vergoeding beschikbaar. Vragen of interesse kunt u / jij contact opnemen met contactformulier van deze site.

15x gelezen

Aanwinst HOV/DJSCR zondag 1

10 juni 12:15  Na het helaas terugtrekken van zondag 1 afgelopen competitie is het bestuur met de technische staf achter de schermen hard aan het werk geweest (en nog) voor het komend nieuwe seizoen. De eerste nieuwe aanwinst die zich aan heeft gemeld is “Maurice van Linden komt over van FC IJsselmonde is geen onbekende van HOV/DJSCR. Maurice heeft al eerder voor deze mooie vereniging gespeeld en keert dus terug. De komende weken verwachten wij zeker nog meerdere aanmeldingen aan te kondigen. Zoals het zich nu laat aanzien en zeker uniek te noemen voor HOV/DJSCR, zelfs een compleet elftal voor de zondag 1 selectie. De toekomst blijft er zonnig uitzien voor die mooie vereniging aan de Bosdreef.

504x gelezen

Kampioenen

21 mei 12:30  Ja, ja de club is weer een kampioen rijker; HOV/DJSCR JO11-1 Gefeliciteerd

190x gelezen

Gezocht jeugd vrijwilligers

22 april 13:15  Gezocht voor onze jeugd.meer »

366x gelezen

Word lid

20 april 11:15  Aanmelden selectie seizoen 2022-2023meer »

499x gelezen

Project barkrukken

8 april 10:00  De oude barkrukken in de kantine worden binnenkort vervangen voor nieuwe rode en zwarte. Zoals je kunt zien de vereniging blijft in beweging en investeren.

181x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!