Datum

3 november 2019 14:00

Accommodatie

Onbekend

Vandaag de wedstrijd HOV/DJSCR - Charlois op het programma. Het was HOV/DJSCR die sterk begon aan de wedstrijd, maar de kansen waren in het begin voor Charlois. De doelpaal en lat waren de boosdoeners. Uiteindelijk was het HOV/DJSCR speler Jack Elkins die de 1-0 binnen schoot. De mannen van oefenmeester Aitor Spetter wilde meer en meer.

Individuele fouten kon Charlois van profiteren. Uit een vrije trap werd de gelijkmaker gescoord 1-1. Nog geen 5 minuten later stond het 1-2 op het scorebord. Dit was tevens de ruststand.

Na de thee ging HOV/DJSCR op zoek naar de gelijkmaker maar dat mocht niet baten. Het was Charlois dat de 1-3 op het scorebord zette. Na 20 minuten in de tweede helft stond het 1-4. Nog geen minuut later was het aanvoerder Rachid el Khalifi die de 2-4 van maakte. Tevens waren er nog goede mogelijkheden voor HOV/DJSCR. Maar de overwinning ging naar Charlois wat concurrent Full Speed punten zag verspelen.

Volgende week speelt HOV/DJSCR wederom thuis tegen Stompwijk wat vandaag met 7-0 won van REMO.