Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Trainingstijden

Klik hier voor de trainingstijden komend seizoen 20/21

We hebben getracht om zoveel mogelijk aan de wensen van een team tegemoet te komen. Momenteel is de vereniging sterk groeiende en zullen we de ruimte welke we ter beschikking hebben, namelijk 2 kunstgrasvelden, met alle teams moeten delen.

Het zal, zeker in het begin, nog wennen zijn maar wij vertrouwen er op dat ieder team de aangewezen begin en eind tijden zal respecteren. 

De jeugdteams zullen via de jeugdcommissie te horen krijgen wanneer er per team getraind gaat worden. 
Op dit moment zijn nog niet alle jeugdteams bekend qua indeling. Hier wordt momenteel hard aan gewerkt en deels heeft deze vertraging ook te maken met het feit dat we te weinig begeleiding/trainers kunnen vinden om een team verantwoord in te kunnen schrijven voor het spelen van wedstrijden en/of te kunnen laten trainen.

Voor de teams welke nu al staan te popelen om te starten, wat wij ons zeer goed voor kunnen stellen na de corona periode zonder voetbal, graag even een berichtje naar mailadres a.treffers@hovdjscr.nl of a.hagestein@hovdjscr.nl

Uiteraard dienen we nog wel de bekende corona maatregelen in acht te houden en hou dus zeker goed rekening met de 1,5 meter regel voor en na de trainingen 

Let wel: het bestuur heeft altijd het recht om, indien noodzakelijk, de tijden te veranderen.
Uiteraard zal dit in overleg gebeuren.

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!