Datum

23 februari 2020 14:00

Accommodatie

Onbekend

De inhaalwedstrijd van HOV/DJSCR tegen Alphen is in een 3-2 overwinning geëindigd voor de Crooswijkers.
Beide ploegen begonnen goed aan het duel. Onder leiding van scheidsrechter Hamer kwam Alphen in de 20e minuut op voorsprong 0-1.
HOV/DJSCR was wakker geschud en in de 35e minuut kreeg de formatie van oefenmeester Aitor Spetter een strafschop. Jack Elkins werd weggestuurd en gevloerd in zestienmeter. Maurice Vd Linden schoot beheerst de 1-1 binnen. Vijf minuten later lag de 1-2 in het doel.
Een aangeschoten bal kwam tegen een arm van de verdediger van HOV/DJSCR en scheidsrechter Hamer wees direct naar de stip 1-2. Dit was de ruststand van twee aan elkaar gewaagde ploegen.

Na de rust kwam HOV/DJSCR sterk uit de kleedkamer en wilde kost wat kost een overwinning bijschrijven. Het was in de 54e minuut Jaouad el Morabit die de 2-2 scoorde met het hoofd op een voorzet van aanvoerder Rachid el Khalifi. HOV/DJSCR wilde meer en meer en kwam in de 64e minuut meer als verdient voor. Het was Maurice Vd Linden die de matchwinner was 3-2. Het waren nog spannende minuten voor HOV/DJSCR.
Het was doelman Mo Zanane die een paar keer handelend moest op treden.
Volgens oefenmeester Aitor Spetter was het een terechte uitslag. " Over de uitslag ben ik dik tevreden". Mijn ploeg heeft voor iedere meter gestreden. Complimenten over de inzet en moeilijke omstandigheden waar beiden ploegen last van hadden.

Volgende week speelt HOV/DJSCR uit bij HWD.