Datum

20 oktober 2019 14:00

Accommodatie

Onbekend

De belangrijke wedstrijd voor HOV/DJSCR stond vandaag op het programma tegen SEP uit Delft.
De mannen van oefenmeester Aitor Spetter hadden één doel de drie punten meenemen uit Delft. Beide ploegen begonnen goed aan de wedstrijd waarbij toch SEP in het kleine voordeel was omtrent het speelveld.
Eerste kwartier was HOV/DJSCR zoekende naar de juiste formatie.
Het was over en weer met het spel.
Uiteindelijk was het SEP dat uit een corner de 1-0 aantekende.
Het was een miscommunicatie tussen de doelman en verdediging.
Nog geen 10 minuten later was het een goede actie op de linkerflank waarbij een voorzet werd gegeven die heel beheerst werd ingeschoten door Maurice Vd Linden 1-1.
Voor de rust had HOV/DJSCR op voorsprong kunnen komen maar daar stond de doelman van SEP op de goede plek.
De goed leidende scheidsrechter floot voor het rustsingaal waardoor beiden teams de thee op konden gaan zoeken.
Na de rust kwam HOV/DJSCR goed de kleedkamer uit en had trainer Aitor Spetter zijn ploeg gewaarschuwd. De scherpte, tempo, zorgvuldigheid en concentratie was zichtbaar.
Het was een voorzet van aanvoerder Rachid el Khalifi die goed werd ingeschoten door Jack Elkins 1-2.
Nog geen 5 minuten later was het een handsbal van de verdediger van SEP waardoor de scheidsrechter naar de stip wees. Rachid el Khalifi schoot de penalty beheerst binnen en schoot zijn ploeg naar de verdiende 1-3.
Na tien minuten was er een doorgebroken speler van HOV/DJSCR die werd gevloerd in het zestienmetergebied en Soufian Dohour was de persoon die de 2e penalty mocht nemen voor HOV/ DJSCR 1-4.
HOV/DJSCR speelde een goede wedstrijd waar verdient de punten werden meegenomen naar Crooswijk. Volgende week speelt HOV/DJSCR wederom een belangrijke uitwedstrijd tegen REMO uit Den Haag.
Opstelling: MO ZANANE, ZOHAIR HASNAOUI, LORENZ MOWLABAKS, DOGÜKAN ALAGÖZ, HARDO KLOPPERT, CHRIS SALAZAR, MERTCAN KAYABAL,SOUFIAN DOHOUR, RACHID EL KHALIFI(a)JACK ELKINS, MAURICE VD LINDEN.